worldfemdom.org
 • Vi kontrollerar. Vi förädlar. Vi duplicerar.

  Vi kontrollerar. Vi förädlar. Vi duplicerar.

  Behöver du producera DVD eller Blu-ray i ett eller en miljon exemplar? Eller vill du kanske distribuera din produktion på USB minne, i en videobroschyr eller rent av på vinylskiva? Våra lokala kontor servar hela Skandinavien varje dag och ser till att både stora och udda titlar når fram dit där de skapar värde åt dig – hos konsumenterna.

  Läs mer...
 • Lita på oss - vi levererar.

  Lita på oss - vi levererar.

  Dicentia är än så länge den enda aktören i skandinavien som fått epitetet "approved movie encoding house" av Apple för leveranser till iTunes. Vi har också fått NetFlix kvalitetsstämpel "preferred service vendor" som enda studio i norden. Välkommen till oss så ser vi till att både stora och udda titlar når fram dit där de skapar värde åt dig – hos konsumenterna.

  Läs mer...
 • Spela in. Nå ut.

  Spela in. Nå ut.

  Vi ser till att ditt material digitaliseras, bearbetas, komprimeras och distribueras till samtliga större försäljningskanaler online. Vi maximerar värdet av ditt innehåll. Allt du behöver göra är att tro på din produktion. Vi tar hand om resten.

  Läs mer...
 • Mobilt, enkelt och mervärdesskapande. Check!

  Mobilt, enkelt och mervärdesskapande. Check!

  Idag konsumeras media i allt större utsträckning på olika former av smartphones och tablets. Är du med?

  Läs mer...
 • Vinylförsäljningen ökar stadigt!

  Vinylförsäljningen ökar stadigt!

  En välgjord vinylutgåva fungerar som en prydnad som fans stolt kan visa upp för vänner och familj. Den blir ett sätt för dina konsumenter att uttrycka sin identitet - med ditt varumärke.

  Läs mer...
 • Din produktion har aldrig sett bättre ut.

  Din produktion har aldrig sett bättre ut.

  Dicentia har allt du kan önska dig av en authoring-studio för DVD och Blu-ray. Vi hjälper till att förvandla din DVD eller Blu-ray till en interaktiv upplevelse tack vare designers och tekniker med många års erfarenhet inom alla aspekter av digital videoproduktion.

  Läs mer...
 • Engagera din målgrupp. Då syns du.

  Engagera din målgrupp. Då syns du.

  Musik, film, spel och böcker är upplevelser som engagerar. Du vill lyssna, se och läsa det som berör dig – på det sätt som passar dig. Datorn, mobilen, MP3-spelaren, läsplattan, Tv:n… Den som förstår att utnyttja det kommer att vinna, oavsett om du är rättighetsinnehavare eller en marknadsförare som vill ge din målgrupp ytterligare ett skäl att välja just er.

  Läs mer...
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7

"Vi bygger på erfarenhet."


Vi har 30 års erfarenhet av arbete med film och musik. För att hålla oss kvar på toppen krävs konstant utveckling när nya format och plattformar slår igenom för mediekonsumtion. Från att kreatörerna tidigare varit helt beroende av en distributör för att få ut sin film eller musik till slutkonsument finns det idag ett otal olika kanaler och tekniker för att nå ut. Vi har lösningar som kan anpassas för just dina förutsättningar och som inkluderar både streaming- och nedladdningstjänster likväl som vi utvecklar kundunika lösningar från grunden. Detta för mobila enheter såsom smartphones och tablets likväl som för desktop.
Inget projekt är det andra likt. Visst tar man med erfarenheter och tekniska lösningar från tidigare arbeten men varje projekt är unikt med kundens önskemål i fokus.

Exempel på produkter vi utvecklat:

Inflight Entertainment system

För flygindustrin har Dicentia utvecklat ett underhållningssystem baserat på surfplattor. Tittaren befinner sig i en sluten miljö på plattan där hen kan konsumera filmer och spel. Uppdatering av innehållet samt laddning av batterier sker på lokala laddstationer som är uppkopplade mot molnet. Filmmaterialet licensieras och tillhandahålls av oss och vi är certifierade av de flesta större filmbolag. Alla filmer skyddas av ett DRM skydd av högsta klass. 
Systemet lämpar sig också väl på t.ex sjukhus och båtar där uppkoppling saknas.

 

VOD-plattform

Dicentia bygger VOD (VideoOnDemand) plattformar utifrån ditt behov. Grundfunktionaliteten, dvs att den på ett snyggt och driftsäkert sätt spelar upp ditt material, är densamma men sen kan den varieras och anpassas utifrån en mängd kriterier såsom:

 • Affärsupplägg - abonnemang eller Pay-Per-View
 • Betalningslösning
 • Kodbaserad kampanjsite (exmepel köp vara x och få en kod att titta på film för)
 • Integration med sociala medier mm.
 • I grundfunktionaliteten så streamas innehåll till datorn och/eller den mobila enheten.

 

Mobilappar

Vår apputveckling har udden riktad mot applikationer som distribuerar film- och audioinnehåll. Det kan röra sig om enklare webbappar såsom artist/fan appar med bilder, information om spelningar och streaming av musik, till avancerade native appar med DRM skydd för iOS och Android.

Naturligtvis så kan den unika kunskapen vi har att bygga appar för video- och audio marknaden överföras även till andra projekt.

d:shop - öka din försäljning genom mobila kanaler.

 Har du material på DVD eller CD som du vill sälja digitalt? Har du material som du vill kunna distribuera direkt till mobil eller surfplatta?

Vi har den enkla lösningen!

För dig som är kund hos Dicentia erbjuder vi att utan kostnad lägga upp ditt material på vår d:shop.

D:shop är tillsammans med appen dcopy en plattform som möjliggör köp och nedladdning direkt till en smartphone eller surfplatta. Perfekt för ljudböcker, film och instruktionsvideos.

Du ser till att göra reklam på din egen hemsida och hänvisar kunden till d:shop. Vi tar hand om teknik och administration. Vid försäljning betalar du endast en provision till d:shop.

 

Öka din försäljning nu! Lägg upp ditt material på d:shop!

 

MOBILT, ENKELT OCH MERVÄRDESSKAPANDE - CHECK!

Erbjud dina trogna kunder en film eller ljudbok på mobilen med DIGITAL COPY.

Idag konsumeras media i allt större utsträckning på olika former av smartphones och tablets. Att inkludera dessa är ett självklart steg i en rörlig marknadsstrategi. Vanligast är att man skiljer de två kanalerna åt, traditionell fysisk media och ny digitalt distribuerad media. En ganska kostsam historia med separata leverantörer för olika ändamål och inte sällan ganska ofördelaktiga intäktssplits för den digitala försäljningen.

Hur kan man då kombinera en redan etablerad närvaro på den fortsatt lönsamma fysiska media arenan med nya konsumtionsmönster för media där CD, DVD eller Blu-ray inte tycks ha en självklar plats?

"Kombinera känslan av att kunna hålla i en snygg produkt med smidigheten att kunna ladda ner den."

Med Digital Copy står du med en fot fast placerad i varje affärsområde. Du har fortfarande det fysiska mediet och dess fördelar, dvs. närvaro på försäljningshyllorna i ditt etablerade återförsäljarnätverk. Men du har också en tydlig och högst mervärdesskapande närvaro i den vanligtvis helt nätburna kanalen där smartphones och tablets regerar. En kombination som gör din produkt betydligt starkare och som kan ge dig möjligheter att - i kombination med rätt marknadsföring och kampanjstrategi - komma åt bättre exponeringsyta på butiksgolvet.

Kort sagt, det finns mycket att tjäna på digital Copy. Låt oss visa dig hur!

 

Mediekonsumtionen har flyttat ut på nätet!

Nu kan du distribuera musik och film direkt till den globala marknaden. I dagens digitala värld finns man inte om man inte har sina verk på internet. Dicentia erbjuder dig en direkt kanal till de stora online- och streamingtjänster som ökar i popularitet varje dag.
För mer information, kontakta oss så kan vi berätta mer om hur distributionen fungerar.

"Vem vet, din musik är kanske precis vad marknaden efterfrågar i Taiwan?"

VOD leveranser till Netflix, iTunes, med mera

Dicenta kan snabbt och effektivt distribuera film på Netflix och iTunes.

Vi är faktiskt den enda aktören på den nordiska marknaden godkända för att leverera material direkt till Netflix och iTunes. Ett förtroende som vi naturligtvis tackar för. Vi har regelbundna leveranser till i princip alla Video On Demand (VOD) aktörer och har automatiserade flöden för att undvika fel och fördyrande förseningar.

Söker du en partner för en säker filmdistribution som sker på utsatt tid, då är Dicentia ditt självklara val.

Audio leveranser till Spotify, iTunes och otaliga andra plattformar

Dicentia öppnar världen för din musik!
Låter du oss ta hand om din musikdistribution till de digitala musiktjänsterna, så blir din musik tillgänglig för hela världen på ett ögonblick. Med en beställning når du ut till Spotify, iTunes och ca 1200 andra plattformar!
Öka din närvaro på internet, och låt oss distribuera musik via itunes, spotify och alla andra musiktjänster du någonsin kommer behöva.

 

"Vi levererar alltid en högkvalitativ DCP - på utsatt tid - som garanterat fungerar!"

Dicentia skapar DCP filer för dig som vill ta din film till biografer, filmfestivaler eller filmtävlingar. DCP är den erkända digitala standarden för distribution av film världen över. Dicentia har agerat serviceleverantör för ett flertal filmfestivaler bl.a. Göterborg och Stockholms filmfestivaler och klarar att ta ett helhetsansvar för digital konvertering och distribution. För mindre visningar/screening där inte DCP krävs eller stöds kan vi erbjuda Blu-ray eller digital distribution via någon av våra digitala plattformar MediaCloud eller Digital Copy.

Kontakta oss så diskuterar vi just dina förutsättningar.

Fler artiklar...

Produktion

Behöver du producera DVD eller Blu-ray i ett eller en miljon exemplar? Eller vill du kanske distribuera din produktion på USB minne? Då är Dicentia den ledande leverantören i Danmark, Sverige och Norge. Våra lokala kontor servar hela Skandinavien varje dag och ser till att både stora och udda titlar når fram dit där de skapar värde åt dig – hos konsumenterna.

Läs mer...

Studiotjänster

Låt vår kreativitet och långa erfarenhet lyfta din produktion. Vi bearbetar ditt material och ser till att att det når sin fulla potential innan det hamnar hos konsumenterna. Vi designar interaktiva menyer, omslag, labeltryck, förpackning, POS-material och merchandise så att det dina konsumenter får i handen är minst lika fantastiskt som innehållet.

Läs mer...

Digital Distribution

Vi ser till att ditt material digitaliseras, bearbetas, komprimeras och distribueras till samtliga större onlinebutiker så att du maximerar värdet av ditt innehåll.

Läs mer...

Digital Marknadsföring

Vi erbjuder en rad generella verktyg för ökat genomslag av dina marknadsaktiviteter. Våra projektledare kan hjälpa dig att utveckla dina ideer och ta fram lösningar för försäljning, distribution och lagring av media i samband med kampanjer.

Läs mer...

Några av våra kunder

Dicentia i Sverige.

Stockholm

Torshamnsgatan 39
Box 8
SE-164 93 Kista
Sweden

Telefon vxl: 08-4772000

E-mail: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Göteborg

Kyrkogatan 4
SE-411 15 Göteborg
Sweden

Tel: 031-7425900
Fax: 031-583137

E-mail: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Dicentia i Norden.Våra kontor finns i Sverige, Norge och Danmark. Så var du än befinner dig i norden så har vi personal på plats som kan hjälpa dig.

Hitta oss nära dig!