worldfemdom.org bondage-me.cc

CD produktion

En fullständig CD produktion omfattar hela resan din musik gör från idé till färdig produkt. När du samarbetar med oss på Dicentia så tar vi ansvar för alla delar av CD produktionen där du behöver stöd. Hos oss får du experthjälp på alla steg i processen – från inspelning till mastering; från omslag, förpackning, design och CD pressning till att den färdiga produkten tar marknaden med storm.

??

Kontakta oss idag så kan vi öppna upp vårt fulla sortiment tjänster inom CD produktion. Då kan vi ta fram en helhetslösning som passar för ditt projekt.

Snabb och effektiv CD produktion

Vi tar ett helhetsansvar för produktionen, och kan hantera allt från inspelning och master till skivtryck och distribution via digitala kanaler.

?

Hos oss på Dicentia får du dessutom tillgång till marknadens största urval av förpackningar, och vi kan även hjälpa dig med rättighetsfrågor.

Vårt strategiska samarbete med Sony DADC innebär också att den färdiga produkten tillverkas och levereras snabbt och säkert med högsta möjliga kvalitet.

Vi kan även hjälpa dig med rättighetsfrågor. Kort sagt så erbjuder vi en helhetslösning utan motstycke i Norden. Oavsett om det gäller 500 eller 1 miljon enheter.

?

CD – Formatet som aldrig går ur tiden

CD:n är fortfarande ett viktigt media i flera branscher. Musikbolagen fick under 2012 hela 37% av sina intäkter från fysiska media. Ljudböcker på CD säljer som aldrig förr och industrin använder mediet för distribution av info och marknadsmaterial världen över. Vi ser en stor efterfrågan på CD-produktion och kan erbjuda ett mångsidigt sortiment av skräddarsydda lösningar som passar dina preferenser och behov.

?

Förpackningen blir en alltmer viktig försäljningsaspekt inom CD-produktionen. Det gäller att synas i de viktigaste kanalerna. Vi erbjuder därför marknadens största sortiment av förpackningar och trycksaker. Här hittar du allt från det klassiska jewelcase:t till alternativ som CD Sleeve och Digifile.

?

Erfaren marknadsledare inom CD-produktion

CD-produktion och Dicentia har varit synonymt under många år, och vi har över 30 års erfarenhet inom området. Genom åren har vi pressat 100-tals miljoner CD för den svenska marknaden. Detta både när det gäller att tillverka CD-Audio till musikindustrin och förlagen samt CD-Rom till multimediabranschen och svensk industri.

?

Vår främsta uppgift har alltid varit att hjälpa rättighetsinnehavare med att få ut maximalt värde av deras produktion, innehåll och rättigheter. Vi gör det via en effektiv CD-produktion med hög kvalitet och flexibilitet som levereras snabbt och enkelt till din dörr.

Kontakta oss redan idag för frågor gällande produktion och offert för att få en skräddarsydd och flexibel helhetslösning inom CD-produktion.

Dicentia i Sverige.

Stockholm

Isafjordsgatan 32B
Box 8
SE-164 93 Kista
Sweden

Telefon vxl: 08-4772000

E-mail: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.