worldfemdom.org bondage-me.cc

Dicentia har en särställning i Norden genom vårt partnerskap med europas största disctillverkare Sony DADC. Tillsammans har vi en stark närvaro i hela produktionskedjan från idé till säljbar fysisk eller digital produkt. Vår styrka ligger i de kostnadseffektiva och robusta produktionsflöden vi skapar ihop med dig.

"Vi kallar det fullservice och för dig innebär det i första hand två viktiga saker. Det sänker dina kostnader och maximerar din produktions- och distributionskapacitet."

Vi erbjuder dig ett brett urval tjänster för hantering och bearbetning av digital media. Allt från att ta emot ditt material, kvalitetssäkra och lagra det i en egenutvecklad molntjänst till att producera och distribuera produkter färdiga för butikshyllor, digitala försäljningskanaler eller broadcast.

Vi projektleder från dag ett fram till hyllfärdig produkt på ditt lager. Enklare än så blir det inte. För att du ska ha kontroll på vad som sker med din produktion så har vi en hängiven och rutinerad serviceorganisation. Hos oss har du alltid en personlig kontakt som följer din produktion, bevakar dina intressen och håller dig uppdaterad. Vi gör allt för att möta dina önskemål och har som målsättning att alltid leverera ett resultat som överstiger dina förväntningar.

Dicentia i Sverige.

Stockholm

Isafjordsgatan 32B
Box 8
SE-164 93 Kista
Sweden

Telefon vxl: 08-4772000

E-mail: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.