worldfemdom.org bondage-me.cc

Entertainment marketing

Hos oss på Dicentia får du kreativa marknadsföringslösningar på din produkt via professionell entertainment marketing. Det innebär att vi använder oss av alla tillgängliga kanaler för att nå ut med din produkt eller dina tjänster på ett kreativt och intressant sätt. Ett sätt som väcker intresse, som definierar din profil på marknaden och som konsumenter faktiskt vill se.

I dagens medieklimat krävs det något unikt för att synas och sticka ut.? De flesta är så vana vid reklam på TV och internet att de är helt blinda för den.

Kontakta oss idag så kan vi berätta mer om hur din produkt kan slå igenom bruset och ta marknaden med storm.

?

Entertainment marketing innebär att du använder dig av alla tillgängliga kanaler för att nå ut med din produkt eller dina tjänster på ett kreativt och intressant sätt. Du marknadsför ditt varumärke på ett sätt som väcker intresse, som definierar din profil på marknaden och som konsumenter faktiskt vill se.

?

Hitta din entertainment marketing profil tillsammans med oss

Tack vare vår unika relation med film- och musikindustrin tar vi fram material som passar just er profil. Vi kan hjälpa dig använda digital media och videomarknadsföring för att nå ut med allt ifrån pressmeddelanden och produktnyheter till hela företagspresentationer.

?

Videoformatet gör det lättare för dina besökare och kunder att ta till sig information, och den tekniska utvecklingen har förbättrat träffsäkerheten för att din kampanj ska bli lyckad.

?

Kombinera digital och fysisk marknadsföring

Vi erbjuder vassa tekniska lösningar för bästa genomslag. Några exempel: driv trafik till en kampanjsida genom att lägga med en kod i förpackningen på en fysisk produkt. Koden ger möjlighet att se en film på mobilen, datorn eller TVn. Sälj din produkt tillsammans med en DVD eller CD på köpet, med innehåll på ett tema som harmonierar med och stärker ert varumärke.

?

Förutom att bygga ditt varumärke förser våra analysverktyg dig med information om dina kunder och deras konsumtionsmönster. Det förser dig med värdefulla insikter som du kan omsätta i riktade marknadsinsatser för att stärka din försäljning.

Dicentia i Sverige.

Stockholm

Torshamnsgatan 39
Box 8
SE-164 93 Kista
Sweden

Telefon vxl: 08-4772000

E-mail: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Göteborg

Kyrkogatan 4
SE-411 15 Göteborg
Sweden

Tel: 031-7425900
Fax: 031-583137

E-mail: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Dicentia i Norden.Våra kontor finns i Sverige, Norge och Danmark. Så var du än befinner dig i norden så har vi personal på plats som kan hjälpa dig.

Hitta oss nära dig!