worldfemdom.org bondage-me.cc

Kampanjplattformar

"Syns du inte så finns du inte."

Erbjud dina trogna- och presumtiva kunder en film eller ljudbok på mobilen med Digital Copy.

Vill du att dina kunder skall ha med sig din gåva överallt? Alltid, 24-7?

Aldrig förr har vi konsumerat så mycket film och musik. Intresset är större än någonsin. Idag konsumeras också media i allt större utsträckning på smartphones och tablets. Att inkludera dessa plattformar i sin kampanj är ett självklart steg i en rörlig marknadsstrategi.

Digital Copy gör det möjligt för användaren att ladda ned materialet till sin smartphone eller surfplatta via en app. På så sätt kan materialet avnjutas i offlineläge, oberoende av uppkoppling, om och om igen.

Rent praktiskt går en kampanj till på följande sätt;
?Lämpligt underhållningsmaterial, film eller ljudbok, väljs ut för kampanjen. Dicentia bistår er naturligtvis i denna process om så önskas. Om innehållsägaren samtycker kan vi lägga till ett kortare reklamblock av typen ”filmen/boken presenteras av företaget xx” i starten av uppspelningen.

Dicentia genererar därefter så många koder för fysisk eller digital distribution som kampanjen behöver. En kod = en möjlig nedladdning av en ljudbok eller film. Koden löses sedan in på antingen dcopy.se eller på er hemsida via en iframe. Systemet blir med andra ord en motor för att driva besök till en kampanjsida hos er.

Er benefit av kampanjen blir:
 • - Goodwill, ni har gett er kund de som är mest uppskattat i form av underhållning.
 • - Ert varumärke blir förknippat med en hi-tech produkt.
 • - Ni har drivit trafik till er kampanjsida.
 • - Statistik på antalet träffar både i form av nedladdning och antal besök på kampanjsida.
 • - Vid överenskommelse kan information om kunderna lämnas ut.

VOD (Video On Demand) kampanj

Lär känna dina kunder och förstärk ditt varumärke!

Genom att styra dina kunder till en unik kampanjsida på nätet kan du promota dina produkter, skapa värdefulla kunddatabaser och belöna dina kunder med underhållning. Du kan exempelvis inkludera en kod i din produkt som konsumenten kan använda på kampanjsidan för att registrera sig, och som belöning får konsumenten välja att streama en film.

?

Det vanligaste upplägget är ett filmbibliotek med ca 10 filmer i olika genre att välja mellan. Förutom att plocka in uppgifter som e-post, ålder, kön etc så indikerar filmvalet som er kund gör mycket om värderingar, socioekonomisk status mm. Det är uppgifter som normalt kräver dyra kundundersökningar som inte är varumärkesbyggande.

Vi bygger antingen en komplett fristående plattform eller integrerar VOD-lösningen i din nuvarande hemsida. Vi kan hantera betalningslösningar och kundsupport.

Kort sagt: Vi skapar en stark och säljande upplevelse för dina kunder

Er benefit av kampanjen blir:
 • - Goodwill, ni har gett er kund de som är mest uppskattat i form av underhållning.
 • - Ni har drivit trafik till er kampanjsida.
 • - Statistik på antalet träffar både i form av nedladdning och antal besök på kampanjsida.
 • - Analysunderlag vilka filmer som sågs nedbrutet på ålder och kön.
 • - Uppgifter om era kunder baserat på registreringsförfarandet (ni avgör hur mycket information kunden skall avge).

Varumärkesstärkande CD & DVD

CD och DVD discen är ett beprövat kort som inkluderar de flesta slutkonsumenter. Alla från små barn till verkliga seniorer är bekanta med mediet.

Om din entertainment marketing kampanj skall nå mycket breda målgrupper är den fysiska discen ännu den obesegrade mästaren.

Discen har den fördelen att den syns, dvs att ni i er kampanj kan visualisera ert erbjudan mycket konkret. Kombinera ett bra innehåll, med ett för kampanjen framtaget artwork där ert företags budskap framgår, så har ni skapat förutsättningarna för en lyckad kampanj!

Pssst, naturligtvis bistår vi med innehåll om ni inte har eget.

QR koden leder dig rätt i alla lägen.

Enkelt och träffsäkert tar QR koden dig dit du skall i den mobila världen.

Fenomenet QR koder är numera en etablerad produkt som främst används för marknadsföring och produktinformation. Att ta fram en simpel QR kod är relativt lätt men skall du ha en mer utökad funktionalitet så krävs det lite mer. Dicentias system har ett antal funktionaliteter som bland annat:

 • - Du kan behålla samma kod men styra över till en ny url.
 • ?
 • - Personifierade, dvs varje kod är unik och dess innehåll likaså. Den kan med fördel användas i projekt med variabel tryck.
 • ?
 • - Geografiskt adaptiv. Har ditt bolag världen som arbetsfält? Använd en och samma kod på alla dina marknader. Koden känner av var den scannas och kopplar då upp till rätt marknad och språk.

Dicentia i Sverige.

Stockholm

Torshamnsgatan 39
Box 8
SE-164 93 Kista
Sweden

Telefon vxl: 08-4772000

E-mail: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Göteborg

Kyrkogatan 4
SE-411 15 Göteborg
Sweden

Tel: 031-7425900
Fax: 031-583137

E-mail: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Dicentia i Norden.Våra kontor finns i Sverige, Norge och Danmark. Så var du än befinner dig i norden så har vi personal på plats som kan hjälpa dig.

Hitta oss nära dig!