Studiotjänster

Professionella Studiotjänster

Authoring för DVD & Blu-Ray

Vi hjälper till att förvandla din film till DVD eller Blu-ray.

Authoring gör mycket för presentationen av din DVD eller Blu-ray. Professionellt designade menyer ökar känslan av kvalitet och förlänger värdet på din produkt.

Dicentia har allt du kan önska dig av en authoring-studio för DVD och Blu-ray. Vår personal består av designers och tekniker med många års erfarenhet inom alla aspekter av digital videoproduktion.

Kontakta oss så kan vi berätta om allt vi har att erbjuda inom Blu-ray- och DVD authoring.

Authoring

Det är väldigt viktigt att programmeringen av en DVD eller Blu-ray är användarvänlig och logisk. Därför samlar vi först ihop de olika medier som ska användas på den slutgiltiga interaktiva skivan (till exempel videospår, ljudspår och undertexter). Vi presenterar sedan en genomtänkt menystruktur.

När vi fått in allt material som din produktion ska innehålla så programmerar vi ihop menysystemet och ser till att alla ljudspår, undertexter etc. är med och fungerar som det är tänkt. Vi lämnar inget åt slumpen.

Därefter levererar vi testskivor till dig för kvalitetskontroll. När du har godkänt din DVD eller Blu-ray sätter vi igång med glasmastring och slutligen pressas dina skivor i fabriken.

Det är viktigt att DVD- eller Blu-ray-programmeringen är användarvänlig och logisk. Vi samlar först ihop olika medier som videospår, ljudspår och undertexter. Därefter skapar vi en genomtänkt menystruktur. Efter att vi har fått allt material programmerar vi menysystemet och ser till att ljudspår och undertexter fungerar som det är tänkt. Vi lämnar inget åt slumpen. Vi skickar sedan testskivor för kvalitetskontroll innan glasmastring och slutligen trycker vi dina skivor i fabriken.